Úton van Jessica Simpson harmadik gyereke

Ismét kislánya lesz.
 
 

Úton van Jessica Simpson harmadik gyereke

Ismét kislánya lesz.
 
 

Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket!

 
 
 
 

Úton van Jessica Simpson harmadik gyereke

Ismét kislánya lesz.

Gyerekei segítségével jelentette be az Instagramon a 38 éves celeb, hogy újra várandós. Először feltöltött egy fotót a 6 éves Maxwellről és az 5 éves Ace-ről, amint egy-egy fekete-fehér pöttyös lufit fognak és annyit írt hozzá, hogy „Meglepetés”.

SURPRISE...

111.1k Likes, 608 Comments - Jessica Simpson (@jessicasimpson) on Instagram: "SURPRISE..."

Majd jött a következő kép is, ami nem sokkal később készült. Szintén a gyerkőcök láthatók rajta, az egyik nagy lufi helyét viszont sok pici rózsaszín lufi vette át. Ez pedig egyet jelent azzal, hogy kislánya lesz.

„Ezzel a kislánnyal már egy öttagú család leszünk. Ennél boldogabbak nem is lehetnék, hogy bejelenthetjük ezt az áldást” – fűzte hozzá a fotóhoz.

This little baby girl will make us a family of five. We couldn't be happier to announce this precious blessing of life.

373.7k Likes, 5,391 Comments - Jessica Simpson (@jessicasimpson) on Instagram: "This little baby girl will make us a family of five. We couldn't be happier to announce this..."

 

 
 

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   
   

  Hirdetés

  Hirdetés