Tavaszi trendmutató pasiknak

3 dolog, ami nem hiányozhat egy pasi ruhatárából idén tavasszal.
 
 

Tavaszi trendmutató pasiknak

3 dolog, ami nem hiányozhat egy pasi ruhatárából idén tavasszal.
 
 

Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket!

 
 
 
 

Tavaszi trendmutató pasiknak

3 dolog, ami nem hiányozhat egy pasi ruhatárából idén tavasszal.

Nyakunkon a tavasz, sőt szép lassan a nyár is. Neki lehet állni a gardrób átnézésének, előkerülhetnek a szekrény mélyéről a lazább nadrágok, pólók, sőt a pufi dzsekit is lassan felválthatja valami vékonyabb. Minden szezonnak megvannak a maga alapdarabjai, amiket beszerezve, és jó érzékkel kombinálva a meglévő ruhatárunkkal, trendi, naprakész lehet a megjelenésünk. Ez ma már legalább annyira igaz a pasikra is, mint a csajokra. Nagyanyáink régi mondása, mely szerint a férfinak csak egy fokkal kell szebbnek lenni az ördögnél már réges-régen nem igaz.

Srácok, Pasik, Urak a legfontosabb szabály, az ülepes nacit hagyjátok a szekrény mélyén! Viszont bokát villantani szinte kötelező. Hallelujah! Jöjjön tehát 3 alapdarab, mely nem hiányozhat egy trendkövető hímnemű szekrényéből.

1. Bomber dzseki

Azt mondják, nincs új a nap alatt és talán ennek köszönhető, hogy ismét teret hódit magának a kilencvenes évek egyik nagy divatja a bomber dzseki, vagy pilóta kabát. A tavalyi szezonban bukkant fel először a hölgyek ruhatárában, de az előttünk álló tavaszi-nyári szezonban már a pasik fogasán is újra ott lóghat ez az igazán praktikus darab, ami jól kombinálható elegánsabb és sportosabb összeállításhoz egyaránt.

2. Gumis aljú nadrág/ Boka villantás

Ahogy a bevezetőben is elhangzott már, az ülepes nacikat most kicsit hagyjuk a szekrény hátsó részében. Mint tudjuk a divat is ismétli önmagát, ki tudja mikor vehetjük őket újra elő. Idén a bokáé a főszerep. Nem győzőm magam ismételni: Hallelujah! Egy kivillanó szép boka nagyon érzéki és szexi tud lenni. Joggal hódit teret magának a gumis aljú nadrág, ami éppen boka felett végződik. Lehet ez farmerből, pamutból. Akinek ez a fazon nem jön be, no para, bátran hajtsa fel a nadrágja szárát. Igen, igen úgy ahogy anno anyuci tette, hogy ne legyen tiszta olaj a bicikli láncától. Hidegebb napokon fehér zoknival bátran kombinálható. Akivel pedig nem volt kegyes a sors és „bokanélkül” éli az életét, az bátran válogasson a patchwork farmerek között.

3. Fehér cipő

Egyszínű, de feltűnő színű cipő szerintem a nagy többségnek van a cipős szekrényben. Egy nagy változás ezen a téren. A szín. A rikító, tekintet vonzó színek kicsit háttérbe szorulnak az idei tavaszi/nyári szezonban és felváltja a fehér. Bár az egyik legkényesebb színről beszélünk, így érdemes olyan anyagot választani, amit könnyen tisztán tarthatunk és továbbra sem kell aggódni, hogy nem tűnik fel mindenkinek éppen milyen lépőben koptatjuk a flasztert.

 

 
 

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   
   

  Hirdetés

  Hirdetés