Csajok, végre itt van az acélnál is erősebb harisnya!

És nem is ronda!
 
 

Csajok, végre itt van az acélnál is erősebb harisnya!

És nem is ronda!
 
 

Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket!

 
 
 
 

Csajok, végre itt van az acélnál is erősebb harisnya!

És nem is ronda!

Egy Kickstarter-vállalkozás ugyanis nemrégiben megalkotta azt a harisnyát, mely nem a színe vagy a formája, hanem az anyaga miatt egyedi. Sok év várakozás után ezzel megoldódni látszik a nők egyik állandó problémája - azaz, a pár alkalmat bíró harisnyanadrágokkal való kínlódás.

Ugyanis a legtöbb esetben egy-két, maximum három alkalom után már szinte biztos, hogy megjelenik harisnyánkon néhány lyukacska, mely aztán lavinaszerűen végig is fut. Persze mikor máskor, mint reggel munkába menet előtt, vagy egy fontos esemény kellős közepén. Nos ezzel a harisnyával többé nem lesz ilyen problémánk.

A tervezők egy olyan különleges rostot használtak az anyag elkészítéséhez, mely a golyóálló mellényekben is megtalálható. Ez a világ egyik legerősebb alapanyaga, ami tízszer erősebb még az acélnál is. Egyszerűen elszakíthatatlan. Így akár 50 alkalommal is felhúzhatjuk anélkül, hogy elszakadna, vagy kilyukadna. Amellett, hogy elnyűhetetlen, bőrbarát, ultrakönnyű és nem tartalmaz mesterséges anyagokat sem. Ugye, hogy tökéletes?

Egyetlen szépséghibája a dolgoknak, hogy jelenleg még csak előrendelni lehet, a szállítás várhatóan csak októberben kezdődik meg.

 

 
 

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   
   

  Hirdetés

  Hirdetés