Csak tánc és más semmi

Így győzzük le a rosszkedvet.
 
 

Csak tánc és más semmi

Így győzzük le a rosszkedvet.
 
 

Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket!

 
 
 
 

Csak tánc és más semmi

Így győzzük le a rosszkedvet.

A „Táncosok köztünk” projekt azzal a céllal indította útjára 2015-ben Jordan Matter, hogy mindenkit boldoggá tegyen. Az volt a célja, hogy bemutassa miként is lehet legyőzni a minket körülvevő akadályokat- jelen projektben épp a gravitációt és a rosszkedvet.

Ő maga egyébként fotósként vesz részt a kezdeményezésben, ezzel segítve azokat, akik mindezt véghez viszik New Yorkban és a világ számos pontján.

A képeken szereplő táncosok mindig hétköznapi ruhában vannak, semmiben sem különböznek bármelyik járókelőtől. De pillanatok alatt megváltozik a helyzet, amikor „leleplezik” magukat, bebizonyítva, hogy színház az egész világ és bárhol benne színpadot állíthatunk magunknak.

May 26 & 27 I will be in beautiful Dorset, England with this incredible dancer @clarice_lantalilly teaching a two-day photo workshop. Link in bio. This is something I've always wanted to do, and it will be EPIC! Hope to see you there!

79.1k Likes, 189 Comments - Jordan Matter (@jordanmatter) on Instagram: "May 26 & 27 I will be in beautiful Dorset, England with this incredible dancer @clarice_lantalilly..."

Back in Melbourne This was taken before @jordanmatter and I got kicked out of Flinders Street Station

6,535 Likes, 44 Comments - Tara Bajan (@tara_bajan) on Instagram: "Back in Melbourne This was taken before @jordanmatter and I got kicked out of Flinders Street..."

How lollipops really get made. @izzy.dalliston @stickylollies #borntodance

94.2k Likes, 160 Comments - Jordan Matter (@jordanmatter) on Instagram: "How lollipops really get made. @izzy.dalliston @stickylollies #borntodance"

 

 
 

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   
   

  Hirdetés

  Hirdetés