Schwarzenegger megkapta, ami jár neki

46 évet várt rá.
 
 

Schwarzenegger megkapta, ami jár neki

46 évet várt rá.
 
 

Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket!

 
 
 
 

Schwarzenegger megkapta, ami jár neki

46 évet várt rá.

Schwarzenegger budapesti forgatása sok meglepetést tartogatott már eddig is. A színész itt ünnepelte születésnapját Andy Vajna társaságában. Nem sokkal később pedig biciklin fedezte fel a fővárost.

Most újabb megható pillanatban volt része Schwarzeneggernek. Testépítőként még 1969-ben nyert Londonban serleget, amit az édesanyja pár évvel később egy kőfaragónak ajándékozott, így számára elveszett. Tavaly azonban a magyar bajnok fekvenyomó, Berke Loránd tulajdonába került, aki visszaadta a kupát jogos tulajdonosának- írja a Blikk.

"Van egy Terminátor-szobor, csináltunk graffitit a falra, igazi amerikai old school stílus uralkodik. Tetszik neki a hely, de próbálok is kedvező körülményeket kialakítani, még azt a zenei listát is megszereztem, amire otthon edz" – árulta el Szedlacskó Ádám.

"Nagyon örülök, hogy visszakaptam, így már az összes kupám megvan, amiket testépítőként szereztem" – mondta Schwarzenegger. "Nagyon köszönöm, hogy elhozta nekem."

 

 
 

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   
   

  Hirdetés

  Hirdetés