Ragyogj szivárványosan!

Ez lesz a legmenőbb smink az idei fesztivál szezonban.
 
 

Ragyogj szivárványosan!

Ez lesz a legmenőbb smink az idei fesztivál szezonban.
 
 

Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket!

 
 
 
 

Ragyogj szivárványosan!

Ez lesz a legmenőbb smink az idei fesztivál szezonban.

A nyakunkban van már az idei fesztivál szezon. Aki felkerekedik idén is és részt vesz egy ilyen eseményen már biztosan eljátszott a gondolattal, legalább egyszer, hogy mivel hódítja meg és vonja magára a fesztiválozó tömeg tekintetét, legyen az egy coolabb outfit, vagy egy extrémebb smink. Én például tudom mit fogok viselni az idei első outdoor eseményen, pedig csak egy hónap múlva lesz. Lássuk be ezek az események valahol erről is szólnak, „express yourself” életérzés az egyik alappillérje ezeknek a rendezvényeknek.

Persze ez hatalmas piac, amiből mindenki próbál magának egy szeletet szerezni. Tavaly hajtetkóval lehettél a legmenőbb – ami véleményem szerint vér ciki volt és vajon menő az ha tucatból egy vagy? - idén pedig szivárványos arca lesz minden második csajnak és talán egy-két bevállalósabb pasinak ha már ittak annyit, hogy ez is jó bulinak számít. A kozmetikai piac nem mással állt elő, mint a szivárvány highlighterrel. Végűlis gender forradalom van, vagy mi.

Aki jártas a mai smink trendekben az tudja, hogy egy ideje a kontúrtechnika helyett a strobe azaz a fényes csillogás a menő, ami ha nincs szépen elkészítve olyan lehet mintha az ember bőre a zsíros pólusoktól ragyogna.

Erre a strobe áramlatra feküdt föl és próbál rajta lavírozni a smink ipar is, amikor megalkották a szivárvány highlightert, amivel egy – na jó, lehet kettő - sminkecset vonással az orcánknak szivárvány színű fényes csillogást adhatunk. Hogy hogyan is működik, az pedig Jeffree Star smink videójából kiderül. Szóval: Szivárványra Fel!

 

 
 

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   
   

  Hirdetés

  Hirdetés