5 perc alatt 5 millió dollárt keresett

Ki lehet a szerencsés?
 
 

5 perc alatt 5 millió dollárt keresett

Ki lehet a szerencsés?
 
 

Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket!

 
 
 
 

5 perc alatt 5 millió dollárt keresett

Ki lehet a szerencsés?

Ki ne örülne ennyi pénznek ilyen rövid időn belül? Nos, Kim Kardashian talán észre sem vette ezt a "kis bevételt", hiszen így is 350 millió dollár körül mozog a vagyona.

Mivel pénzből azonban sosem elég, ezért Kardashian új illatkollekciót dobott a piacra: Kimoji Cherry, a Kimoji Vibe és a Kimoji Peach parfümöket- írja az EveningStandard.

Kimoji Fragrances available now on Kkwfragrance.com @kkwfragrance

2.7m Likes, 24.8k Comments - Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Instagram: "Kimoji Fragrances available now on Kkwfragrance.com @kkwfragrance"

A gyors meggazdagodás ráadásul semmilyen erőfeszítésébe sem került, hiszen csak a közösségi oldalán posztolta az újdonságokat és máris dőltek a milliók.

KIMOJI Peach, Cherry & Vibes fragrances are available NOW on KKWFRAGRANCE.COM @kkwfragrance

2.7m Likes, 15.3k Comments - Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Instagram: "KIMOJI Peach, Cherry & Vibes fragrances are available NOW on KKWFRAGRANCE.COM @kkwfragrance"

A képeket elnézve nem csoda, hogy ennyire népszerűek az új illatok.

 

 
 

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   
   

  Hirdetés

  Hirdetés