A nap hőse a párizsi pókember

A francia elnök személyesen köszönte meg a hőstettet.
 
 

A nap hőse a párizsi pókember

A francia elnök személyesen köszönte meg a hőstettet.
 
 

Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket!

 
 
 
 

A nap hőse a párizsi pókember

A francia elnök személyesen köszönte meg a hőstettet.

A 22 éves Mamoudou Gassama szombaton mentette meg egy négyéves kisfiú életét, aki egy negyedik emeleti balkonon csimpaszkodott. A férfi a ház falán mászott fel érte, mely az alábbi videón is jól látható:

A párizsi pókember
"Megtettem, mert egy gyerek életéről volt szó. Köszönöm Istenem, hogy sikerült!"- nyilatkozta Mamoudou az eset kapcsán.

A férfi tettéért nem csak köszönetet és elismerést kapott a francia Emmanuel Macron elnöktől, hanem francia állampolgárságot, sőt még munkalehetőséget is a tűzoltóságnál. Előbbi azért is különösen fontos, mert a férfi még csak néhány hónapja érkezett bevándorlóként Franciaországba.

Míg Mamodout mindenki élteti, addig a gyerek szüleit a rendőrség őrizetbe vette szülői kötelesség elmulasztásának gyanújával. A vizsgálat idejére a kisfiút a gyerekvédelmi hatóság egyik befogadó intézményében helyezte el- írja a the Sun.

 

 
 
 • 5miki19502018május29.00:25ÚjVálasz

  Kíváncsi lennék, mi járt orbán fejében e hír hallatán! Vajjon van -e annyi empátia készsége, hogy érti is a történet jelentőségét vagy legalább a lényegét!?

   
 • 4miki19502018május29.00:20ÚjVálasz

  Volt lélekjelenléte és bátorsága, amikor egy gyerek élete volt veszélyben! Macron elnök állampolgárságot adott neki - megérdemelten! folyt. köv.

   
 • 3miki19502018május29.00:16ÚjVálasz

  Ez a fiú Maliból (nyugat-afrika) származik, fekete és migráns! Míg a franciák nézték, ő nem tökölt, döntött! Mi a tűzoltókat hívtuk volna! folyt. köv.

   
 • 2miki19502018május29.00:05ÚjVálasz

  Csak a keretben enged írni, amit el is küld!

   
 • 1miki19502018május28.23:56ÚjVálasz

  Az "Elküldöm " funkció hosszabb írásnál nem működik, eltűnik!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

 

Hirdetés

 

Hirdetés

 

Hirdetés

 
 

Hirdetés

Hirdetés