Momo tartja rettegésben a gyerekeket

Ismered?
 
 

Momo tartja rettegésben a gyerekeket

Ismered?
 
 

Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket!

 
 
 
 

Momo tartja rettegésben a gyerekeket

Ismered?

A horrorisztikus,torz arc WhatsAppon, Facebookon lép kapcsolatba a fiatalokkal és ott üzeni nekik:

"Mindent tudok rólad"

Nem csak hogy mindent tud, hanem a frászt is hozza az emberre. Van, hogy hátborzongató üzeneteket küld, például, hogy "halott vagyok", vagy épp hangfájlban érkezik tőle elviselhetetlenül kellemetlen, csikorgó hang, konyhakéses minivideó, de olyan is előfordult állítólag, hogy a felhasználó telefonján lévő fotót nyúlta le, és küldte el neki üzenetként.

Egy újabb őrült játék?

Argentínában egy 12 éves lány már a játék áldozata lett. A hatóságok szerint őt is Momo kergette a halálba, ugyanis annyira felzaklatta magát, hogy öngyilkos lett- derült ki a mobiljával készített felvételekből. A hatóságok egy 18 éves tinédzsert is keresnek, akivel online ismerkedett meg az öngyilkos lány, és akinek köze lehetett az ügyhöz.

Senki sem ismeri

Többféle verzió is kering a nagyobb lapokban, amelyek megpróbáltak utánajárni a dolognak. Egyes források szerint egyszer csak megjelenik a felhasználóknál kontaktként a WhatsAppon a szám. Állítólag ugyanez a helyzet a Facebookon is.

Momo nem csak hív, hanem üzen is az embereknek. Többen kaptak már tőle lánclevelet,amiben azt állítja, hogy 3 éve halt meg, mert elütötte egy autó, és ha a felhasználó nem akarja, hogy éjfélkor megjelenjen a szobájában az ágya mellett, akkor 15 ismerősének küldje tovább ezt a levelet. Aki nem küldi tovább, az meghal, csonkolódik a lába vagy valami hasonló szerencsétlenség éri. Hogy ki áll az egész mögött azt egyelőre nem tudni.

Ha a lenti számok közül valamelyik megjelenne telefonunkon semmiképp se vegyük fel, hiszen ez Momo kontaktja!

+573135292569 +81345102539 +5226681734379

Minden esetre jobb lesz figyelni a fiatalabbakra, mielőtt újabb áldozatokat követel a szörny!

 

 
 

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   
   

  Hirdetés

  Hirdetés