Nyerő a magyar divat

Külföldi sztárok is ezt hordják.
 
 

Nyerő a magyar divat

Külföldi sztárok is ezt hordják.
 
 

Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket!

 
 
 
 

Nyerő a magyar divat

Külföldi sztárok is ezt hordják.

A magyar tervező, Sándor Szandra ruhái nem csak itthon, de külföldön is népszerűek. Ezzel pedig nem csak magát, hanem Magyarországot is híressé teheti az egész világon.

Sándor Szandra, gyerekkori becenevén Nanushka magyar divattervező. Budapesten él, de rengeteget utazik a világban. A London College of Fashionre járt, ahol divattervezést tanult, majd hazajött és megalapította a Nanushkát. Cége azóta a legsikeresebb magyar divatcég lett, 28 országban, kb. 70 városban, több mint 160 boltban találhatunk Nanushka ruhákat.

Kendall Jenner,Dua Lipa, Charlize Theron, Angelina Jolie, Taylor Swift

Mi a közös bennük? Az, hogy ők mind hordtak már Nanushkát. És, hogy ez miért ilyen nagy szó? Azért, mert Kendall Jenner például a világ egyik leghíresebb médiaszemélyisége, akinek Istagram-oldalát 94 millió ember követi, míg Dua Lipa az egyik legfoglalkoztatottabb énekesnő ma a világon. Tehát minden, amit viselnek, meghatározóvá, divattá válik mindenhol.

Kendall Jenner júliusban a magyar divattervező 2018-as Pre-Fall kollekciójának Bao névre elkeresztelt, pöttyös ruháját választotta a közös családi fotóra, míg Dua Lipa egy hétköznapi viseletben mutatta meg magát Nanushkában.

Ezek után nem csodálkozunk. ha a divattervezőt több külföldi és hazai híresség is megkeresi majd.

 

 
 

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   
   

  Hirdetés

  Hirdetés