A hatvanas Madonna ajándéka

Különleges dolgot tervez.
 
 

A hatvanas Madonna ajándéka

Különleges dolgot tervez.
 
 

Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket!

 
 
 
 

A hatvanas Madonna ajándéka

Különleges dolgot tervez.

Az énekesnő augusztus 16-án tölti be a hatvanat. Míg más hatalmas bulikkal ünnepel ilyenkor, addig Madonna adománygyűjtést szervez a Malawiban élő árvák és más kiszolgáltatott helyzetű gyermekek számára.

"Szülinapomra nem tudnék jobb ajándékot elképzelni annál, mint hogy összekötöm a globális családomat ezzel az országgal és azokkal a gyerekekkel, akik legjobban rászorulnak a segítségünkre"-Madonna.

Hozzátette: minden egyes felajánlott dollárt közvetlenül a gyerekek étkeztetésére, iskoláztatására, öltöztetésére és egészségügyi ellátására fordítanak.

„Szeretném, ha összefognánk a barátaimmal, a rajongóimmal és a támogatókkal, hogy megváltoztassuk a malawi gyerekek életét, megmutatva nekik, hogy gondoskodunk róluk, védelmezzük és szeretjük őket”- nyilatkozta az énekesnő a rollingstonenak.

A Facebook is segít

Az adománygyűjtés tegnap kezdődött és augusztus 31-ig tart. Mivel a Facebook is támogatja a kampányt, így a támogatók Madonna Facebook-oldalán tudnak közvetlenül adakozni, de bárki indíthat saját gyűjtést a kampányhoz kapcsolódóan a közösségi oldalon.

 

 
 

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   
   

  Hirdetés

  Hirdetés