5 divattipp Lakatos Márktól

Hogyan hozhatunk ki még többet egyéni stílusunkból?
 
 

5 divattipp Lakatos Márktól

Hogyan hozhatunk ki még többet egyéni stílusunkból?
 
 

Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket!

 
 
 
 

5 divattipp Lakatos Márktól

Hogyan hozhatunk ki még többet egyéni stílusunkból?

Talán így foglalhatnánk össze a legjobban az idei év divattippjét: legyünk újra gyerekek!

Az idő múlásával párhuzamosan változik ízlésünk is, ami öltözködésünkben is megjelenik. Azonban sokszor még is falakba ütközünk: szeretnénk mi is a legújabb divatnak megfelelően öltözködni de valahogy még sem érezzük magunkénak az új stílust. Mit csináljunk ebben a helyzetben? "Maradjunk" le vagy csináljunk magunkból bohócot? Ne! Inkább fogadjuk meg Lakatos Márk és a Fashion Days egy új szemléletmódját:

Ismerd meg az adottságaid, légy merész, kísérletezz, ne csupán az aktuális divatra hagyatkozz és öltözz az élethez, amire vágysz!

Most pedig következzen az 5 legfontosabb "szabály"

1.Nincsenek divatbakik, a szabályokat te diktálod!

Az, hogy mit veszünk fel reggel, az egész napunkat meghatározza, ezért az első és legfontosabb szabály, hogy azt viseld, amiben te jól érzed magad, ne pedig azt, amit más elvár tőled. Nem léteznek divatbakik, csak társadalmi bakik, amikor nem vagyunk toleránsak egymás stílusát illetően. Hagyatkozz az érzéseidre, mert ha jól érzed magad valamiben, azt mások is látni fogják rajtad, a pozitív kisugárzás pedig az egyik legjobb kiegészítő, amit viselhetsz.

2.Inspiráljon a téged körülvevő világ!

Örök kérdés, hogy honnan merítsünk ihletet? Márk szerint mindenki könnyedén megtalálhatja az őt leginkább kifejező ruhadarabokat, hiszen az inspirációt megadja hozzá a környezetünk. Járjunk nyitott szemmel, és akár egy színesre festett házfalon, vagy egy zöldségesbolt kirakatában is észrevehetjük a legjobb színkombinációkat, amiket beépíthetünk az outfitünkbe.

3.Legyél felfedező, kísérletezz bátran, és tekintsd jó bulinak a divatot!

Soha ne felejtsük el, hogy a divat tulajdonképpen jó szórakozás, melyben bátran kiélhetjük fantáziánkat. Tekintsük kiindulási pontnak az alkatunkat, az élethelyzetünket, valamint az életmódunkat, és elsősorban ezekhez válasszunk ruhadarabokat. Ne fogjuk vissza magunkat, hiszen ha nem próbálunk ki új dolgokat, sosem tudhatjuk meg, hogy vajon, hogy is állnak rajtunk, mennyire illenek a személyiségünkhöz.

4.Ne csak az aktuális divat szerint élj!

Ez az a szabály, amit mindig, minden ruha kiválasztásánál érdemes szem előtt tartani. Azért, mert valami divatba jön, nem kell mindenkinek azt hordania, hiszen nem mindenkinek áll jól. Legyünk mindig kritikusak a friss trendekkel szemben, és válasszuk ki az aktuális szezonális kínálatból azokat a darabokat, melyekkel igazán tudunk azonosulni.

5.Légy újra gyerek!

Gyerekként az egyik legjobb buli a farsang volt, szerettünk jelmezekbe bújni, hogy azzá váljunk, akivé csak szeretnénk. Miért ne tehetnénk meg ezt felnőttként is? Öltözzünk fel ahhoz az élethez, amire vágyunk, merjük megmutatni a céljainkat a külsőnkben is! Bátran játszhatunk a mintákkal, színekkel, fazonokkal és kiegészítőkkel, pont olyan felszabadultan, mint egy gyerek.

A Fashion Days Öltözz az élethez, amire vágysz! kampányának modelljei:

Nzala Dorothy Fanny tanuló, operaénekesnek készül

Horváth Johanna eladó, stylist

Kemény Csilla rendezvényszervező

Rausch Bettina smink -és maszkmester és férje, Csizmadia Gergely színész

Bundy Gergő szakács, a Konyhafőnök VIP és a Survivor versenyzője

Stylist: Lakatos Márk

Fotók: Viszlay Márk

Fotókredit:fashiondays.hu

 

 
 

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   
   

  Hirdetés

  Hirdetés