Matthew McConaughey a Kojot

Magyar film, aranybánya, thriller a szanatóriumban. Van bőven film a hétre.
 
 

Matthew McConaughey a Kojot

Magyar film, aranybánya, thriller a szanatóriumban. Van bőven film a hétre.
 
 

Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket!

 
 
 
 

Matthew McConaughey a Kojot

Magyar film, aranybánya, thriller a szanatóriumban. Van bőven film a hétre.

Kojot

Az elsőfilmes Kostyál Márk easternje egy oligarchákkal bővelkedő vidékről. Főhősünk megörökli nagyapja birtokát, ahol új életet szeretne kezdeni és családot alapítani. Végül azonban igazi csatát kell megvívnia saját magáért és elveiért. A trailer izgalmasnak tűnik és nagyon drukkolok Kostyálnak, hogy a film ne szenvedjen az elsőfilmes betegségektől.

Pofoncsata

Az eddig csakis tévéfilmeket rendezett Richie Keen és az első forgatókönyvét elkövető Evan Susser közös filmje. Hát srácok, én megmondom őszintén, fogalmam sincs, hogyan lehet egy tanárbunyóból egy egész estét, vicces filmet forgatni, így eléggé szkeptikus vagyok a végeredménnyel kapcsolatban. Mozijegyre nem költenék ez esetben.

Arany

Úgy tűnik Matthew McConaughey Oscar díja után már csak amolyan Wall Street Farkasa szerű tökös gyerek mozikat nyomat. Itt a legújabb egy szerencsevadász aranybányászról, akinek végül is bejön az élet, hogy aztán gyorsan ki is menjen. Jóféle életrajzi dráma van itt kilátásban.

Az egészség ellenszere

A Karib-tenger kalózai filmek rendezőjének, Gore Verbinskinek új alkotása. Nekem a trailer alapján kicsit Viharszigetes beütéssel bír, és mivel azt a filmet nagyon bírtam, így sanszos, hogy ez is bejövős. Adjatok neki egy esélyt.

Paterson

Jim Jarmusch legfrissebb filmje, Kylo Rennel, vagyis Adam Driverrel a főszerepben, aki ezúttal egy bus driver, vagyis buszsofőr bőrébe bújik. Egy igazi régi iskolás, lassan folyó, történetmesélős szerzői film. Angol bulldoggal.

Oroszlán

Ausztrál-angol-amerikai életrajzi dráma, ami ráadásul - és most mindenki kapaszkodjon meg - igaz történet inspirált. Főszereplőnk egy indiai kis srác, akit testvérével együtt édesanyja fennhagy a vonaton. Kalandos utazás után a tesókat aztán egy ausztrál házaspár fogadja örökbe. Hát nem ez a film fog kasszát robbantani, de egynek jó lehet.

A művészet templomai: Botticelli - Dante pokla

Na kis művészettörténészeim, ez ám az izgi anyag. Az unalmas szóval még csak egy lapon sem lehet emlegetni azt a dokumentumfilmet, amit szintén mától lehet látni. Szórakozás mellett még tanulni is lehet belőle. Kész haszon!

 

 
 

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   
   

  Hirdetés

  Hirdetés