Az albán fagyi nem fagyi?

Kitört a háború.
 
 

Az albán fagyi nem fagyi?

Kitört a háború.
 
 

Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket!

 
 
 
 

Az albán fagyi nem fagyi?

Kitört a háború.

Biztos mindenki járt már úgy, hogy megvett egy hatalmas adag krémes fagylatot viszonylag olcsón, majd csalódottan nyammogott rajta hazáig, mert se íze se bűze nem volt annak.

Damniczki Balázs

Rendhagyó módon most egy videós posztot készítettem, szeretném bemutatni az óriásgombócos fagyik "varázsszerét" lánykori nevén: E-471 Zsírsavak mono es digliceridjei Ez az anyag amitől olyan szép...

Éppen ezért lázadtak fel a magyar cukrászok is, mert szerintük az albán vállalkozók becsapják az embereket. Kétszer akkora gombócokat árulnak jóval alacsonyabb áron, amit azért tudnak megtenni, mert a valódi gyümölcsöt adalékanyagokkal helyettesítik- írj a Bors.

Tej,cukor, tojássárgája,tejszín

A hagyományos fagylalt korból, tojássárgájából, tejszínből és 30, de inkább 50 százaléknyi gyümölcsből áll. Ezzel szemben az albánok által kínált fagyos édesség vizet, cukrot, aromákat és ételfestéket tartalmaz a legnagyobb arányban Horváth Ferenc, a Magyar Cukrászok Ipartestületének szakmai elnöke elmondása szerint.

Felreppentek olyan hírek is, hogy ezek a stabilizátorok, emulgeátorok, festékek, aromák, savók akár életveszélyesek is lehetnek, ezt azonban a Nébih Vendéglátás és Étkezés Felügyeleti Osztályának vezetője a lapban cáfolta.

 

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

     

    Hirdetés

     

    Hirdetés

     

    Hirdetés

     
     

    Hirdetés

    Hirdetés