Vajon miért húzott piros ruhát Katalin hercegné?

Diana emléke tovább él.
 
 

Vajon miért húzott piros ruhát Katalin hercegné?

Diana emléke tovább él.
 
 

Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket!

 
 
 
 

Vajon miért húzott piros ruhát Katalin hercegné?

Diana emléke tovább él.

Katalin hercegné tegnap hozta világra harmadik gyermekét. Fáradtságnak azonban nyoma sem volt, mintha mi sem történt volna, pár órával a szülés után már vidáman fotózkodott férjével és újszülöttjével.

Magához hűen, most is minden apró részletre odafigyelve tökéletes formában jelent meg Vilmos felesége. A londoni St. Mary Kórház Lindo szárnyát egy Jenny Packham által tervezett, csipkegalléros, vörös ruhakölteményben hagyta el. Többek érdeklődését is felkeltette ezzel, hiszen nem ez volt az első eset, hogy Katalin Diánára utal megjelenésével.

History Mommy on Twitter

A tribute to Diana? Kate chose similar designs as Diana did when introducing the world to her first and second sons.

A hercegné szokásává vált, hogy tisztelete jeléül Vilmos híresen stílusos édesanyjának gardróbját idézze fel. 2013-ban, György herceg születésekor egy világoskék alapon fehér pöttyös felsőben jelent meg nyilvánosan- hasonlóan anyósának 1982-es, halványzöld outfitjéhez.

"Tetőtől talpig luxus kismamáról van szó- nyilatkozta Sarah Boyd divatszakértő."

Katalin tegnapi szettje tehát meglehetősen drágára sikerült: a ruha nagyjából 2500 dollárba(640 ezer forint) a hozzá viselt Gianvito Rossi-cipője pedig 675 dollár(172 ezer forint)volt.

A kisherceget sem bugyolálták akármibe: a kötött kendőt a G.H. Hurt & Son jegyzi, röpke 97 dolláros (25 ezer forint) áron lehet beszerezni- írja a Time.com.

 

 
 

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   
   

  Hirdetés

  Hirdetés