Így látja a világot egy Boeing 747-es pilótája

Lélegzetelállító képek a magasból.
 
 

Így látja a világot egy Boeing 747-es pilótája

Lélegzetelállító képek a magasból.
 
 

Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket!

 
 
 
 

Így látja a világot egy Boeing 747-es pilótája

Lélegzetelállító képek a magasból.

Mostanában egyre többen gondolkoznak el azon, hogy hagyják a az átlagos munkákat - ugyanis nem akarnak életük végéig egy irodában üldögélni, bármilyen kényelmes és talán még légkondicionált is legyen - és inkább elmennek világot látni, vagy legalább megpróbálnak olyan munkakörben elhelyezkedni, ami izgalmakat is kínál.

Az utóbbi években még nyári munka gyanánt is sok fiatal pályázott olyan állásokra, amivel elutazhatnak kicsit itthonról és több idegen kultúrát is megismerhetnek. Nagyon népszerű például idén a nyári táboroztatás az Egyesült Államokban, vagy a világjáró luxushajókon kínált állások akár hostessként, akár pincérként, vagy pultosként. Szintén előkelő helyet foglal el a listán a légiutaskísérők munkája.

Mindez egyáltalán nem meglepő, hiszen sokakat vonz a repülés és amellett, hogy van pár egész jól fizető lehetőség is, tényleg világot láthat az ember, ami pedig megfizethetetlen élmény.

Van aki pedig mindezt élethivatásszerűen végzi és közben olyan képeket készít utazásairól, hogy nem tudjuk nem irigyelni. Christiaan van Heijst egy holland pilóta, aki egy Boeing 747-est vezetve mutatja be „irodájából” a Földet, úgy ahogy azt csak nagyon ritkán láthatjuk. Szerencsére instagramján folyamatosan dokumentálja repüléseit, így bepillantást nyerhetünk a pilóták életébe és megcsodálhatjuk azt a kilátást, amit valószínűleg csak egy ilyen munka nyújthat.

Egy vele készült interjúban elmondta, hogy mivel munkája során bejárhatja az egész világot, nagyon szerencsésnek érzi magát, hogy lencsevégre kaphatja és megörökítheti bolygónk leggyönyörűbb részeit.

 

 
 

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   
   

  Hirdetés

  Hirdetés