Idegnyugtatók Mobilra

Ez a három legmenőbb játék app, amiktől tuti függő leszel!
 
 

Idegnyugtatók Mobilra

Ez a három legmenőbb játék app, amiktől tuti függő leszel!
 
 

Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket!

 
 
 
 

Idegnyugtatók Mobilra

Ez a három legmenőbb játék app, amiktől tuti függő leszel!

Nem tudom ki hogy’ van vele, de ma már legkevésbé se telefonálásra használjuk a mobilunkat. Facebook, viber, whatsapp, na meg persze a fotók, videók készítése és szerkesztése, hiszen a csúcs készülékekben már csúcs minőségű kamerák is vannak. Persze ezen kívül szöveget szerkesztünk, emailezünk, jegyzetelünk, tanulunk, ki-ki maga sajátosságai szerint tölt le szuper applikációkat a telefonjára. Mindannyiunkban van viszont egy közös: valamilyen játék 100%, hogy van a telefonra letöltve. Itt is ezer meg ezer féle változat közül válogathatunk, de mindig van sláger játék/játékok. A nagyszerűség sokszor leginkább az egyszerűségben rejlik, és bár nagyon népszerűek a különböző stratégiai játékok is, van az a fajta, amihez gondolkodni nem kell, csak élvezni és hagyni, hogy elragadjon minket a játszás élménye.

A következő három játék app, tökéletes unalom űzésre, feszültség levezetésre, vagy idegeink megnyugtatására. Vigyázat: Függőséget okozhatnak.

Color Switch

Személy szerint nekem ez a kedvencem. Különböző mozgó akadályokon kell átjuttatni az általunk pattogtatott „labdát”, mindezt úgy, hogy ennek a színe változik folyamatosan és az akadályokon csak akkor tudunk áthaladni, ha a felület ahol érintkeznek épp azonos színű. A fő cél minél több csillag összegyűjtése, amiért persze az alkalmazáson belül vásárolhatunk skin-eket, illetve többféle játék mód közül válogathatunk.

Tiltagon

Nyilván mindannyian emlékeztek gyerekkorunkból - már akik nem a digitális világba születtek - arra az egyszerű játékra, ahol egy apró golyót kellet egy labirintus pályán keresztül eljuttatni a helyére. Mondják sokszor „nincs új a nap alatt” , így valaki nagyszerűen tovább gondolta és az analóg világból áthelyezte ezt az egyszerű játékot a digitálisba. A játék pofon egyszerű: egy golyót kell célba juttatni a pálya végén levő lyukba a telefonunk ide-oda billentésével, természetesen akadályok nehezítik a célba érkezést.

360° Degree

Ez a játék szintén egyszerű, mint a pofon. Van egy kör melyen belül faltól falig pattog egy kis valami, nevezzük labdának. Szóval ezzel a faltól falig pattanó labdával kell összegyűjteni a körön belül megjelenő gyémántokat, miközben a kör szélén tüskék jelennek meg, amiket ki kell kerülni, méghozzá úgy, hogy jobb és bal kezünkkel mi forgatjuk a kört balra vagy jobba. Ez így roppant egyszerűnek hangzik, nem igaz? Tessék egy próbát tenni!

 

 
 

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   
   

  Hirdetés

  Hirdetés