Rendkívüli szülői értekezletet tartott Hosszú Katinka

Magyarázatot kellett adni a szülőknek.
 
 

Rendkívüli szülői értekezletet tartott Hosszú Katinka

Magyarázatot kellett adni a szülőknek.
 
 

Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket!

 
 
 
 

Rendkívüli szülői értekezletet tartott Hosszú Katinka

Magyarázatot kellett adni a szülőknek.

Mivel az elmúlt időszakban egymást érték az újabb és újabb hírek Katinka és Shane kapcsolatáról, így az úszónő úgy gondolta, jobb lesz ha hazautazik és személyesen oldja meg a felmerülő problémákat.

Az Iron Aquaticsban úszó gyerekek szülei számára 6 órakor kezdődött a szülői értekezlet, melyet Katinka tartott. A Borsnak úgy nyilatkoztak a jelenlévők, hogy az úszónő teljesen kiegyensúlyozott volt, mosolygott, látszott rajta, hogy jól érzi magát a bőrében, nem úgy mint korábban. Valószínű ez annak köszönhető, hogy lelkileg már felkészült a válásra, ami talán neki azért könnyebb, mert nem ő a vesztes fél.

Katinka azzal kezdte a megbeszélést, hogy bár ő továbbra is szeretné, ha együtt tudnának dolgozni Shannel, jelenleg ennek elég kicsi az esélye, hiszen elmondása szerint, 1 hónapja nem tudja felvenni a kapcsolatot volt férjével. Se a telefonokra, se a levelekre nem válaszol.

„Kevés esélyt látok arra, hogy újra Ma­gyarországra jöjjön Shane – mondta Katinka.”

Ez után a kijelentés után, nem csoda ha a szülők kérdések tömkelegével árasztották el az olimpiai bajnokot. Egyedül viszi-e tovább a klubot? Ki válthatja Shane-t? Lesz-e olyan szakember, aki pótolni tudja az amerikai tréner után hagyott űrt? Ki fogja tudni finanszírozni az üzemeltetést?

Miskolc, vigyázz, hamarosan jövünk! Az Iron Aquatics D1 csapata javában készül a hétvégi MVSI Kupára! Mindent bele fiúk, lányok! #IronAquatics #HWAPO Miskolc, be aware, we are coming soon! D1 team of Iron Aquatics is preparing full heartedly for weekend's MVSI Cup! Go Iron team! #IronAquatics #HWAPO

302 Likes, 1 Comments - Iron Aquatics (@ironaquatics.hu) on Instagram: "Miskolc, vigyázz, hamarosan jövünk! Az Iron Aquatics D1 csapata javában készül a hétvégi MVSI..."

Az edzőkérdésnél Darren Ward neve került említésre, mint egyik lehetséges megoldás, arra viszont nem kaptak választ a szülők, hogy Katinka a jövőben többet lesz-e jelen személyesen a gyerekek edzésein. Ahogy a finanszírozási kérdés is megválaszolatlanul maradt.

A szülők a megbeszélés végén arra kérték Katinkát, hogy személyesen tájékoztassa a gyerekeket a kialakult helyzetről, nyugtassa meg őket, hogy biztosítva lesz a jövőjük. Az Iron Lady megígérte, másfél héten belül visszatér Magyarországra és elbeszélget a kicsikkel.

 

 
 

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   
   

  Hirdetés

  Hirdetés