Saját pénzérmét veretnek neki

 
 

Saját pénzérmét veretnek neki

 
 

Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket!

 
 
 
 

Saját pénzérmét veretnek neki

Ahelyett, hogy elmennének közösen az állatkertbe vagy hogy kapna egy játékautót, György herceg saját pénzérmét kap szülinapjára.

Mivel 5 éves lesz, ezért egy 5 fontos érme lesz az ajándéka, amin Szent György látható majd, aki nem csak a kis György, hanem az ország védőszentje is egyben.

The Royal Mint on Twitter

It's almost time to break out the cake and candles for HRH Prince George of Cambridge's Fifth birthday! The young prince inspires a new interpretation of his namesake, St George and the dragon on a UK £5 #coin - find out more: https://t.co/UQk527gohI #SundayBlogShare

Természetesen a nagyközönség is megvásárolhatja majd a különleges darabot, amit csak limitált példányszámban fognak elkészíteni. Sajnos van egy rossz hírünk az érdeklődőknek, nem 5 hanem körülbelül 13 fontért lehet majd hozzájutni a György-medálhoz.

 

 
 

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   
   

  Hirdetés

  Hirdetés