Frankenstein cipőt a népnek!

Így lesz kettő (vagy több) szétrúgott csukából designer lábbeli.
 
 

Frankenstein cipőt a népnek!

Így lesz kettő (vagy több) szétrúgott csukából designer lábbeli.
 
 

Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket!

 
 
 
 

Frankenstein cipőt a népnek!

Így lesz kettő (vagy több) szétrúgott csukából designer lábbeli.

Megvenni az aktuálisan legújabb edzőcipőt fárasztó hobbi. Az a sok várakozás és sorban állás, anyuka pénztárcájának határairól nem is beszélve. Használtan venni meg már nem az igazi, ugye. És a pipa, vagy a három csík nélkül sem. De ha van otthon két elnyűtt darab, talán még lehetünk menők – a magunk dekonstruktivista módján.

Egyes divatszakértők szerint 2017 egyik legnagyobb trendje az, ami most szembe jött velünk. Helen Kirkum dekonstruktivista cipői valóban nem mindennapi darabok, így könnyen lehet, hogy a különc divatimádók nemsokára ráröppennek, és jól feltornásszák az árakat – hiszen designer darabokról beszélünk.

Vegyünk két-három-négy szétrúgott cipőt, vágjuk be egy turmixgépbe, nyomjuk meg a gombot, és reménykedjünk, hogy amikor kivesszük, valami egészen újszerű látvány fogad, nem feltétlenül marcangok formájában. – valahogy így születhetett meg az ötlet Kirkum kisasszony fejében, legalábbis a végeredmény erre enged következtetni. Ezekben a cipőkben keverednek a formák, az anyagok, a márkák és a stílusok. És az is előfordulhat, hogy a cipő belseje kerül kívülre. Vagyis bármi.

Az alkotó célja mindezzel a kavalkáddal az volt, hogy ne csak felhívja a figyelmet az újrahasznosításra, de meg is valósítsa azt. Nos, a környezetbarát, újra forgalomba helyezett cipőkollázsokat fürkészve Helen Kirkum akciója nemcsak, hogy sikeres volt, de valószínűleg új őrületet indított útjára. Az eredmény szépnek és dekoratívnak éppen nem mondható, de legalább a cél nemes és minden darab szeretettel készült.

 

 
 

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   
   

  Hirdetés

  Hirdetés