Divatos VOLTam

És leszek is.
 
 

Divatos VOLTam

És leszek is.
 
 

Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket!

 
 
 
 

Divatos VOLTam

És leszek is.

Bár nem éppen kedvezett az időjárás eddig a fesztiválozóknak a következő napokra javulást ígérnek a meteorológusok.

Az esős időben előkerültek a gumicsizmák és az esőkabátok. Ezek inkább kényelmi funkciót töltöttek be, nem a divaton volt a hangsúly. Akik azonban az elkövetkező napokban terveznek ellátogatni a fesztiválra, azoknak több lehetőségük lesz "divatozni", ha az idő is kegyes lesz. És akkor jöjjön az örök dilemma: mit is vegyünk fel? Legyen kényelmes, de csinos. Praktikus, de divatos. Ne fázzunk benne, de persze melegünk se legyen. Összegyűjtöttünk néhány kollekciót, ami szerintünk minden elvárásnak megfelel:

Croppokat elő!

A fehérneműk villogtatása ma már egyáltalán nem számít közönségesnek, főleg hogy nagyon stílusosan is lehet azt tenni. A csipkemelltartó vagy body és a farmer sort tökéletes párost tudnak alkotni ketten. Azoknak, akik ez még is sok, húzzanak helyette croppot.

Fehéret fesztiválra? Igen!

Nem igazán tartozik a fehér ruha a tipikus alap fesztiválos darabok közé. Éppen ezért kelthetsz hatalmas feltűnést egy tetőtől-talpig fehér szettel. Csak azért győzz vigyázni magadra, nehogy rajtad landoljon egy vörösboros fröccs.

A hosszú a nyerő

Nincs is hatásosabb belépő annál, mint amikor a szél belekap a hosszú szoknyádba és még magad mögött úsztatva a levegőben végigsétálsz a tömegben, úgy érezheted magad, mint egy igazi díva. Minél könnyebb az anyag, annál könnyebben fújja fel a szellő...és annál sejtelmesebbek lehetünk.

 

 
 

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   
   

  Hirdetés

  Hirdetés