Félbeszakadt a királyi nyaralás

Közleményt adtak ki.
 
 

Félbeszakadt a királyi nyaralás

Közleményt adtak ki.
 
 

Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket!

 
 
 
 

Félbeszakadt a királyi nyaralás

Közleményt adtak ki.

Erzsébet királynő szokásos nyári pihenőjét tölti Skóciában, ami azt jelenti, hogy július és szeptember között leáll az élet a királyi udvarban. Nincsenek utazások, vendégfogadások és egyéb királynői teendők sem.

Megszakította a nyaralást

A több halálos áldozatot követelő görög tűzvész miatt döntött úgy a királynő, hogy félbehagyja az üdülést, melyről az udvar egy közleményt adott ki:

Fülöp herceggel együtt a legmélyebb együttérzésünket fejezzük ki azok iránt, akik megsérültek a görögországi tűzben. Részvétünket fejezzük ki azoknak a családoknak, akik elveszítették valamelyik tagjukat, otthonukat. Tiszteletünket fejezzük ki a görög segélyszolgálatok, önkéntesek és minden támogató előtt, bátorságukért és elkötelezettségükért.

Mivel a családnak van görög kötődése, így érthető a döntése- írja a HELLO!. Erzsébet férje Fülöp herceg,ugyanis a görög királyi család tagja volt, akikkel azóta is szoros kapcsolatban állnak.

 

 
 

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   
   

  Hirdetés

  Hirdetés