Ékszerek éjszakája

Még nem késtél le róla!
 
 

Ékszerek éjszakája

Még nem késtél le róla!
 
 

Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket!

 
 
 
 

Ékszerek éjszakája

Még nem késtél le róla!

Az idén három naposra bővített esemény célja nem csak a szakmai kapcsolatépítés, hanem, hogy a laikusok is betekintést nyerhessenek a kortárs fémművesség és formatervezés világába.

Tapasztalt mesterek és lelkes fiatal alkotóművészek munkáit tekinthetjük meg Budapest különböző pontjain. Galériákban és workshopokban kerülnek kiállításra az előzetesen pályázatra bocsájtott művek.

Fantasztikus lehetőség azoknak, akik szeretnének többet is megismerni a kommersz és tömeggyártott ékszereken túl. A legkülönbözőbb technikákba nyerhetünk betekintést, sőt, néhányat ki is próbálhatunk.

Még nem késő!

A mai, illetve a holnapi napon még bátran ellátogathatunk a műhelyekbe, ahol meleg fogadtatásban részesülünk. A művészek szívesen vezetnek minket körbe, bizalmas beszélgetés mellett.

Sajnos az alapos és szervezett bereklámozás hiányában, igen csekély a nem szakmabeli látogatók száma. Segítsünk ezeknek a kiváló fémműveseknek, hogy minél többen megismerhessék őket!

Bővebben ITT találhatsz információkat a programokról.

Lapozd át kedvcsináló galériánkat a képekre kattintva!

 

 
 

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   
   

  Hirdetés

  Hirdetés