Donald Trump lánya bezárja az üzletét

Itt a vége.
 
 

Donald Trump lánya bezárja az üzletét

Itt a vége.
 
 

Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket!

 
 
 
 

Donald Trump lánya bezárja az üzletét

Itt a vége.

Ivanka Trump a család legidősebb lánya bezárja divatcégét. A New York Times-nak elmondta, hogy rájött, apja mellett van a helye.

"17 hónapja vagyok Washingtonban, de nem tudom hogy visszatérek-e az üzleti életbe és ha igen mikor. De abban biztos vagyok, hogy a jövőbeni fontosabb munkát a hivatalban végzem majd, és így járok el korrekten a beosztottjaimmal és a partnereimmel szemben is"-Ivanka Trump.

‪This year's #TaxDay is the last time you'll have to file your taxes through an outdated, broken system. #BYE-BYE‬

122k Likes, 2,160 Comments - Ivanka Trump (@ivankatrump) on Instagram: "‪This year's #TaxDay is the last time you'll have to file your taxes through an outdated, broken..."

A márka szóvivője elmondta, hogy azonnal megkezdik a leépítést. A licenseket nem újítják meg és megkezdik a 18 alkalmazott elbocsátását is. A még készleten lévő ruhadarabokat folyamatosan kiárusítják , de új kollekció már nem fog érkezni az üzletekbe.

Mi köze Kínának a döntéshez?

Mivel a ruhák egy része Kínában készül, így nem hagyhatták figyelmen kívül az új vámtörvényt. Bár a márka elnöke, Abigail Klem szerint, ez nem játszott szerepet a lány döntésében. Sokkal inkább érintette az üzletet az, hogy apját megválasztották miniszterelnöknek. Ivanka ruhái ellen azóta többen is bojkottálnak: például nem veszi át a Marshall’s, a Nordstrom és a T.J. Maxx sem, de a kanadai óriás, a Hudson’s Bay Company is ebben a hónapban utasította vissza a termékek árusítását.

 

 
 

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   
   

  Hirdetés

  Hirdetés