Megőrült Demi Lovato?

Már gyerekként öngyilkos akart lenni.
 
 

Megőrült Demi Lovato?

Már gyerekként öngyilkos akart lenni.
 
 

Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket!

 
 
 
 

Megőrült Demi Lovato?

Már gyerekként öngyilkos akart lenni.

őszintén mesélt gyerekkoráról az énekesnő. Már 7 éves korában szeretett volna végezni magával, mert azt hitte ezzel véget vethet a fájdalmainak. Később is gyakran felmerült benne a "vágy", főleg akkor, amikor depressziós volt, illetve, amikor nem tudta elfogadni nemi identitását. A bajt csak tovább tetézte, hogy a sztár drogfüggőséggel és étkezési zavarokkal is küzdött.

"Volt, hogy félt bejönni anyukám a szobába, mert nem tudta életben talál-e még."

Az énekesnő szerint, az öngyilkossági hajlamot részben édesapjától is örökölhette, aki szintén mentális problémákkal küzdött, annyira, hogy nem volt képes felnevelni saját gyermekeit sem, s korán meg is halt. Ez szintén rosszul érintette az énekesnőt. Elmondása alapján, azonban mára már nem szomorkodik a történteken, hisz megértette, hogy apja nem okolta őt semmiért, csupán beteg volt - írja a BBC.

Aki kíváncsi a teljes interjúra, az az alábbi videóban megtekintheti.

Demi Lovato vallomása
 

 
 

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   
   

  Hirdetés

  Hirdetés