Botrány Dua Lipa sanghaji koncertjén

Kirángattak néhány rajongót a biztonságiak, mert szivárványos zászlót lobogtattak.
 
 

Botrány Dua Lipa sanghaji koncertjén

Kirángattak néhány rajongót a biztonságiak, mert szivárványos zászlót lobogtattak.
 
 

Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket!

 
 
 
 

Botrány Dua Lipa sanghaji koncertjén

Kirángattak néhány rajongót a biztonságiak, mert szivárványos zászlót lobogtattak.

Botrányba fulladt Dua Lipa sanghaji koncertje a minap, az esetről pedig több videó is készült. Történt ugyanis, hogy a biztonságiak erőszakkal vittek ki több embert is, mert a meleg és leszbikus büszkeség szimbólumát, a szivárványzászlót lobogtatták. Más résztvevők pedig azt állítják, hogy azért is kirángattak embereket, mert felálltak a helyükről és táncolva, énekelve élvezték a koncertet.

Kínában durván elítélik a homoszexualitást, mitöbb, 2001-ben mentális betegségként könyvelték el. Ez az állapot szépen lassan javulni látszik, de az azonos nemű pároknak még mindig nincs annyi joguk – például házasság és örökbefogadás –, mint a heteroszexuálisoknak. A közvélemény és a média már jobban kezeli helyzetüket, de a hatóságok sokszor még mindig extrém végletekig képesek elmenni.

on Twitter

I just CANT believe it. This is the show of Dua Lipa in Shanghai. All the fans are forbidden to stand out and could only sit on to see the show?!? If you don't, the guard would use violence to kick u out. It's unbelievable... dualipa https://t.co/quITZNLVxU

SubwaySucker on Twitter

At DUALIPA 's shanghai tour, few people been kicked out by the safeguard because they're waving Rainbow Flag Dualipa LGBT https://t.co/3zhWXnaadK

A 23 éves énekesnőt nagyon megviselték a történtek. Miután ő is észrevette, hogy mi folyik a közönségben, könnybe lábadt szemmel és elcsukló hangon a következőket mondta:

„Azt szeretném, ha mindannyian táncolnánk, azt szeretném, ha mindannyian énekelnénk, hogy mindannyian nagyon jól érezzük magunkat. Szeretném, ha ez alatt az utolsó néhány dal alatt nagyon-nagyon-nagyon jól éreznénk magunkat. Mit szóltok ehhez?”

Liability on Twitter

Dua Lipa Cried In Shanghai China Tonight https://t.co/Tz17SRGpiH

Nem sokkal később az Instagramra is feltöltött néhány képet a koncertről, amikhez egy közleményt is fűzött:

„Tegnap este a rajongóim miatt léptem fel. Ez egy ígért koncert volt. Mellettük álltam, együtt énekeltünk és táncoltunk. Mellettetek állok, legyen szó szeretetről, szerelemről vagy hitről. Büszke és hálás vagyok, hogy annyira biztonságban éreztétek magatokat a koncertemen, hogy kimutassátok büszkeségeteket. Nagyon sok bátorság kell ahhoz, amit tettetek. Azt akarom, hogy a dalaim az erőt, a reményt és az összetartást képviseljék. Szörnyű, ami történt és üzenem minden érintett rajongónak, hogy szeretlek titeket. Ha eljön a megfelelő idő, szeretnék visszamenni a rajongóim miatt és remélem, hogy egy szobányi szivárványt fogok majd látni. Szeretlek, Sanghaj.”

Last night I did it for my fans. A promised show. I stood by them, sang with them and danced with them. I will stand by you all for your love and beliefs and I am proud and grateful that you felt safe enough to show your pride at my show. What you did takes a lot of bravery. I always want my music to bring strength, hope and unity. I was horrified by what happened and I send love to all my fans involved. I would love to come back for my fans when the time is right and hopefully see a room full of rainbows. I love you Shanghai xx

863.4k Likes, 5,043 Comments - DUA LIPA (dualipa) on Instagram: "Last night I did it for my fans. A promised show. I stood by them, sang with them and danced with..."

 

 
 

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   
   

  Hirdetés

  Hirdetés