Borból szájfény? Ó, igen!

Ezennel egy újabb álmunk válik valóra.
 
 

Borból szájfény? Ó, igen!

Ezennel egy újabb álmunk válik valóra.
 
 

Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket!

 
 
 
 

Borból szájfény? Ó, igen!

Ezennel egy újabb álmunk válik valóra.

Vörösbort inni csodálatos dolog. Ám, amikor az ember lánya egy hosszú este végén a tükörbe néz, s látja azokat a levakarhatatlan, bor-hagyta lilás foltokat a száján - az már kevésbé csodás. Kenegessük tehát borból készült szájfénnyel magunkat et voila - két legyet üthetünk egy csapásra.

A koreai Labiotte cég tette a forradalmi lépést, miszerint egyéb természetes összetevők mellett vörösbort kevertek a hozzávalók közé. Így kapjuk meg a rúzsok, szájfények és ajakápolók egész hadát, melyek a rosétól kezdve egészen a legsötétebb pinot noirig lefednek minden árnyalatot.

És ha a természetes összetevők, a bor és a bor jótékony antioxidáns tartalma még nem lenne elég a teljes extázishoz, vessünk egy pillantást a kivitelezésre. Igen, azok bizony miniatűr boros üvegek. Mi másban is lehetne prezentálni egy ilyen mesés dolgot... A választás egyértelmű.

A cég honlapját nézve azonban akad egy kis probléma: bár választhatunk angol menüt, a pénznem kifundálásához és a rendelés részleteihez úgy tűnik, mégis csak meg kellene tanulnunk koreaiul. Vagy ezt az opciót választjuk, vagy nemes egyszerűséggel körülnézünk más portálokon is. De ilyen vételt ki ne hagyjunk, semmi pénzért sem nem.

 

 
 

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   
   

  Hirdetés

  Hirdetés