Beyoncé nagy titka

Újra férjhez ment.
 
 

Beyoncé nagy titka

Újra férjhez ment.
 
 

Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket!

 
 
 
 

Beyoncé nagy titka

Újra férjhez ment.

Szerdán este az On The Run II nyitóestéjén mutatta meg a pár a nagyközönségnek, hogy nemrégiben megújították esküvői fogadalmukat.

A Cardiff Principality stadionjában óriás kivetítőn játszottak be egy rövid videofelvételt, amelyen jól látszik, hogy Beyoncé ismét menyasszonyi ruhába öltözött. A felvétel magáért beszél, így minden bizonnyal kizárt, hogy a 2008-as esküvőt láthatta volna megint a nagyközönség.

A házassági fogadalom megújításának ötletét valószínű, hogy a 10. évforduló adta.

Metro Entertainment on Twitter

Beyonce and Jay Z apparently renewed their vows without any of us knowing, the sneaky lovebirds #OTRII https://t.co/5MME16MsZH

Bár a két énekes házassága közel sem volt felhőtlen az elmúlt években, főképpen Jay-Z állítólagos hűtlensége miatt, mostanra úgy tűnik ismét megingathatatlan a kapcsolatuk. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a tavaly nyáron született ikrek érkezése- írj a DM.

 

 
 

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   
   

  Hirdetés

  Hirdetés