Percenként 8 millió forintot keres

Ők a leggazdagabb pár.
 
 

Percenként 8 millió forintot keres

Ők a leggazdagabb pár.
 
 

Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket!

 
 
 
 

Percenként 8 millió forintot keres

Ők a leggazdagabb pár.

Beyoncé​ és Jay-Z élete két mondattal leírható:

"Én nem vagyok üzletember. Én maga vagyok az üzlet, ember.”

Az idézet Jay-től származik. Ezek után már nem csodálkozunk, hogy ennyire gazdagok nem igaz?

Mitől dübörög az üzlet?

A dal eladásokban Beyoncé vezeti a listát: 26 millió dollárt énekelt össze, míg férje "csak" 23 milliót. Az albumokban azonban alul maradt az énekesnő Jay-hez képest, aki 27,5 millió dollárt zsebelhetett be az eladásokból.

Egy énekes sem hiányozhat az életéből a turnézás, ezért a pár is útra kelt, nem is először. Az On the Run II turnéjuk közel 200 millió dollárt hoz várhatóan a konyhára. Nem csak együtt, de külön-külön is járták a világot. Beyoncé 2016-os koncertsorozataival például 256 millió dollárt keresett. El tudunk képzelni ekkora mennyiségű pénzt? Nehezen.

8 millió forintnak megfelelő összeget kapott percenként.

Hogy tovább borzoljuk a kedélyeket, egyes információk szerint az énekesnő a Coachellás fellépéséért 8 millió forintnak megfelelő összeget kapott percenként.

Azt nyilván mindenki sejti, hogy nem csak az éneklésből él a sztárpár. A kereskedelemben is ott vannak, Beyoncé például saját parfümöt dobott a piacra. De szerepelt filmekben is. Férje pedig számos étterem és vállalkozás tulajdonosa.

Összességében Jay-Z vagyona 900 millió dollár körül van, míg Beyoncé csak 355 millióval gazdálkodhat. Ketten együtt viszont a világ leggazdagabb párját alkotják 1 milliárd dollár feletti összvagyonnal.

 

 
 

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   
   

  Hirdetés

  Hirdetés