Az internetes vásárlás szépségei

Ők legközelebb valószínűleg inkább boltba mennek.
 
 

Az internetes vásárlás szépségei

Ők legközelebb valószínűleg inkább boltba mennek.
 
 

Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket!

 
 
 
 

Az internetes vásárlás szépségei

Ők legközelebb valószínűleg inkább boltba mennek.

Mindenki vásárolt már online, legyen az ruha, cipő, háztartási gép, esetleg valamilyen alkatrész. Amellett, hogy egy kis időt rászánva általában a rendes bolti áraknál jobb ajánlatokat lehet találni a különböző oldalakat összevetve, bármilyen megbízható is az eladó, óhatatlanul is ott lappang az emberben, hogy mi lesz akkor, ha nem úgy jön a termék, ahogy a képen kinézett, vagy valami gond van vele, esetleg meg sem érkezik.

Ez az aggodalom főleg akkor jelentkezik, amikor nem a megszokott boltok netes felületéről vásárolunk. Ha egy bevált márka ruháit rendeljük online, legalább tudhatjuk, hogy hogyan néz ki élőben, és ha nem jó a méret, semmi gond, legfeljebb visszacseréljük.

Mostanában egyre többen rendelnek különböző Távol-keleti oldalakról, ahol valóban rendkívül alacsony árak vannak és egészen érthetetlen módon legtöbbször a fél világon átívelő szállításért sem kell egy vasat sem fizetni. Cserébe viszont mindig benne van a pakliban, hogy nagyon nem azt kapjuk, amit rendelünk.

Persze, azért azt is meg kell említeni, hogy mindezek mellett, tényleg sok olyan terméket is kínálnak, ami ár-érték arányban messze felülmúlja nyugati párját és éppen ezért hatalmas kereslet van ezekre a „kínai ” oldalakra.

A legnagyobb problémát az jelenti, hogy az ilyen vásárlások esetén, az elvétve megtalálható vásárlói visszajelzésekhez csatolt képeket leszámítva, tényleg csak az eladó oldalán feltüntetett fotók alapján tájékozódhatunk, így aztán sokszor a több hetes, vagy hónapos szállítási idő után szembesülünk azzal, hogy a ruha nem is ruha, vagy a megrendelt hatalmas perzsaszőnyeg inkább csak apró porrongynak lesz jó.

Rengetegen osztották már meg számukra annyira talán nem is vicces tapasztalataikat, hogy másik ne essenek ugyanabba a hibába, mi pedig összegyűjtöttük őket.

Van amikor egyáltalán nem az jön, amire számítottunk.

És az is megesik, hogy csupán a mérettel van gond. Szokták ugyan mondani, hogy nem a méret a lényeg, na de azért ez tényleg zavaró lehet.

 

 
 

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   
   

  Hirdetés

  Hirdetés