Az ezoterikus szakemberek bírósági ügyekben is segíthetnek!

Éljen a feltételes mód. Csak egy hívás és kedvező ítéletet kapHAT! Ez azért már kicsit erős....
 
 

Az ezoterikus szakemberek bírósági ügyekben is segíthetnek!

Éljen a feltételes mód. Csak egy hívás és kedvező ítéletet kapHAT! Ez azért már kicsit erős....
 
 

Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket!

 
 
 
 

Az ezoterikus szakemberek bírósági ügyekben is segíthetnek!

Éljen a feltételes mód. Csak egy hívás és kedvező ítéletet kapHAT! Ez azért már kicsit erős....

Hol máshol, mint a facebookon futottam bele ebbe a csodába. Miután az undor és a csodálat furcsa elegyét éreztem a hirdetés láttán, úgy döntöttem, veletek is meg kell osztanom, természetesen néhány gondolattal kiegészítve.

Meddig mehetnek el?

Az első gondolatom az volt, hogy nekik mindent szabad? Tényleg bármit megengedhetnek maguknak, csak annyi a dolguk, hogy feltételes módban beszélnek?

Igazából undorítónak tartom a dolgot. Mégis mi köze van az univerzum erejének, egyáltalán az ezotériának ahhoz, hogy engem elítélnek-e vagy sem? Miután nem mindenki potenciális bűnöző, akinek bírósági ügye van, így felmerül, hogy mennyire korrekt dolog egyébként becsületes polgárokat, akik valamilyen oknál fogva szembekerülnek a törvénnyel, azzal hitegetni, hogy csak egy telefonjukba kerül és valamelyik ezoterikus nagymester elintézi a kedvezőbb ítéletet. Illetve bocsánat, LEHET, hogy az ítélet kedvező lesz.

Amennyiben nem, akkor elég egy vállrándítás, az univerzum nem óhajtott segíteni. De, ha mégis pöpec a végkimenetel, már verhetik is a mellkasukat, hogy ugyeugye, megérte az a pár száz forintos telefon!

Egyáltalán, hogy lehet ez legális?

Milyen kapcsolatban állnak ezek az emberek a törvénykezéssel, bírókkal, hogy szemrebbenés nélkül állíthatják, tudnak segíteni? Emberek hiszékenységén élősködni, pénzt keresni mindig jó üzlet volt. De mégis miben különbözik ez attól, hogy ha valaki idős embereket próbál biztosítás címen átvágni?

Mutassanak valami okmányt, ami feljogosítja őket arra, hogy azt az érzést keltsék az emberekben, hogy képesek befolyásolni egy bírói döntést.

És vajon hány ember hívja fel őket kétségbeesésében? Kinek felelnek az EZO tv-nél? Ha valaki hisz az ezotériában, szíve joga. De ez itt már egy egészen másik szint. Ezen a ponton azt hangoztatják, hogy befolyással LEHETNEK különböző bírói döntésekre.

Ha én most azt mondom, hogy adj 500 forintot és lehet, hogy neked ez jó lesz, akkor megteszed?

Amúgy kíváncsi lennék a részletekre:

1. El tudják sikálni a parkolási vétséget, esetleg egy kis szemetelést, vagy megoldható, hogy megússzuk a gyilkosságot is? Menjünk tovább.

2. Számomra kedvezőtlen ítélet születésekor hivatkozhatok rájuk?

3. Kell ügyvéd, vagy elég a telefon? Ha mégis kell ügyvéd, akkor ő telefonáljon vagy én?

4. Részletesen be kell számolnom az esetről, vagy elég csak nagy vonalakban?

5. Hasznos tájékoztatni az ezoterikus szakembert, akivel felvettem a kapcsolatot a tárgyalás dátumáról, hogy tudjon koncentrálni, vagy kicsit több pénzért lehet venni éves bérletet, amivel megúszHATOK mindent?

6. Egyáltalán el kell mennem a tárgyalásra, vagy az általam választott "szakértő" megy helyettem?

7. Imádkozzak?

8. Nem lehet, hogy tutibb módszer, ha nem követek el semmit? Mennyisok kérdés...

Hogy ki, miből él, magánügy. Legalábbis addig a pontig, ahol elkezd mások hiszékenységéből, kétségbeeséséből élni. Nem tudom, hogy ez az egész mennyire legális, bizonyára az, ha csinálják. Annál szomorúbb. Két gondolatot emelnék ki a posztból, mert magam sem tudom jobban megfogalmazni a dolgot:

Mi köze a tetteimért vállalt felelősségnek - ami utolért - a rontáshoz, vagy annak levételéhez? A jósok, vagy ezoterikus szakemberek, ha tetszik, olyat árulnak, amire nincs befolyásuk. És ez valóban kérdéses. A szomorú az, hogy nem is állítják, hogy lenne. Azt mondják lehet! Ha kedvező ítéletet kaptál, miután felhívtad őket, akkor lehetséges, hogy annak köze volt a híváshoz. Lehet, hogy nem. Soha nem fog kiderülni. De megéri kockáztatni? Dehogy. Inkább telefonálj, akkor tuti a buli.

 

 
 

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   
   

  Hirdetés

  Hirdetés