A vízben úszó bakelitlemez történte

Péntek éjjel kiadós eső áztatta a Balaton Soundot.
 
 

A vízben úszó bakelitlemez történte

Péntek éjjel kiadós eső áztatta a Balaton Soundot.
 
 

Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket!

 
 
 
 

A vízben úszó bakelitlemez történte

Péntek éjjel kiadós eső áztatta a Balaton Soundot.

A Facebook bejegyzések szerint kb. mindenki ott volt. Igen , igen a Balaton Sound-on. Pózolós fotók tömkelegébe botlott, aki csak belépett a közösségi oldalra, de nem minden pillanat volt napsütésben és boldogságban úszó. Igaz sárban úszó volt, de erről kicsit lejjebb majd.

Pénteki napon a késő délutáni órákban érkeztünk Zamárdiba, ahol akkor még szellősen de már szép számmal gyülekeztek a fesztiválozok a legszebb reményeikkel felvértezve, hogy talán az időjósok előrejelzése téves lesz és elkerül minket a beígért vihar. Mi is reménykedtünk.

A fesztivál területének felfedezése után pontosan tudtuk, hogy melyik az két helyszín, amik között ingázunk majd. Ez nem más volt, mint a Clubs On The Beach színpada, ahol pénteken a berlini Watergate Club rezidensei zenéltek, valamint a Heineken Stage.

Az elektronikus zene rajongóknak nem kell bemutatni Butch-ot, aki a Watergate Club ásza, és igen csak azt kaptuk tőle, amit várhattunk: kellemes, igényes elektronikus zenét.

A Heineken Stage-nél már nem volt ekkora szerencsénk. Viszont nem a zenével volt a baj. A két helyszín közvetlenül a parton volt elhelyezve, aminek nagyon is meg van a varázsa, de ezen az éjjelen elmaradt ez a varázslat. Alig, hogy elkezdett zenélni Sven Vath megérkezett az égi áldás is. De nem is akár hogyan. A kérdés mindösszesen annyi, hogy miképp lehetséges egy vízpart melletti fesztiválon az, hogy úgy tűnik nincsenek felkészülve az időjárás változására. Igen, igen láttuk, amikor megérkeztek a keverőt védő plexi falak, de ez most kevés volt. A buli félbe szakadt, majd Sven felemelt egy bakelit lemezt, amiről le búrított nem kevés vizet, majd szét tette a kezeit. Bár fel nem adta, még játszott tovább amíg lehetett, de vihar erősebb volt. Így a buli félbe szakadt, és a további fellépők, azaz Julian Jeweil és a magyar közönség által jól ismert, Hot X sem lépett a keverőpult mögé.

Pár óra kiadós zuhé után, talán megúszva a tüdőgyulladást a fesztivál területe sártengerré változott. Aki már volt valamikor az tudja, milyen eső után a Sound területe, aki nem volt még ilyen szerencsés annak kívánom ne is tudja meg. És igen volt sárban hempergés. Amíg én ezt videón láttam csak pár éve, nem hittem el. Láttam most élőben is. Sajnos.

Hogy mi történt még pénteken? Olvasd el itt.

 

 
 

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   
   

  Hirdetés

  Hirdetés