A világ legédesebb állása

Te is jelentkezhetsz rá.
 
 

A világ legédesebb állása

Te is jelentkezhetsz rá.
 
 

Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket!

 
 
 
 

A világ legédesebb állása

Te is jelentkezhetsz rá.

A Ferrero egy nem mindennapi álláshirdetést adott fel.

A olasz cég olyan vállalkozó szellemű dolgozókat keres, akik kakaót, mogyorót és a csokoládékészítés egyéb alapanyagait tesztelhetik a jövőben. A jelentkezőknek hetente két napot kell munkával tölteniük Alba városában, az olaszországi Piemont régióban. Tapasztalat nem szükséges, az a fontos, hogy a munkavállalónak semmilyen allergiája ne legyen- írja az MTI.

Csak 40-en maradhatnak

Mielőtt munkába állnának a szerencsés kiválasztottak, előtte egy három hónapos képzésen kell részt venniük. Azonban a kurzus végén csupán 40-en válhatnak csokoládétesztelővé. A Ferrero eddig belsős munkatársait bízta meg a termékek tesztelésével. Ezúttal viszont úgy döntöttek, "normál fogyasztókra" bízzák a feladatot, akiknek nincsenek különösebb ismereteik a termékek tulajdonságairól.

Ha valaki esetleg nem tudná a Ferrero készíti a Nutella mellett a Mon Chéri, a Raffaello és a Ferrero Rocher termékeket is.

Na ki szeretné megédesíteni a mindennapjait?

 

 
 

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   
   

  Hirdetés

  Hirdetés