A tömegközlekedés szépségei

Pár kellemetlen alak, aki nem képes tekintettel lenni a környezetére.
 
 

A tömegközlekedés szépségei

Pár kellemetlen alak, aki nem képes tekintettel lenni a környezetére.
 
 

Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket!

 
 
 
 

A tömegközlekedés szépségei

Pár kellemetlen alak, aki nem képes tekintettel lenni a környezetére.

Talán mindannyian találkoztunk már olyannal, aki útban volt, amikor siettünk suliba vagy munkába. A fővárosban az ilyenből rengeteg féle van, összegyűjtöttünk párat.

Aki megáll a mozgólépcsőn

Az egyetlen ember, aki a mozgólépcső bal oldalán áll és akadályozza azt, aki sietve felsétálna az álló emberek mellett. Természetesen figyel arra is, hogy ha esetleg megkérjük, hogy álljon odébb, ne tudjon, maximum úgy, ha egy lépcsőfokkal lejjebb szorítja az összes mögötte álló embert.

A „bőröndös”

Legjobban a szűk aluljárókban figyelhetjük meg, ahol két ember kényelmesen elfér egymás mellett. Azaz csak elférne, mert a bőröndös inkább csigalassúsággal tör előre a keskeny úton, lehetőleg ügyelve arra, hogy senki ne férjen el mellette, csak a saját cucca!

A figyelő

Össze lehet téveszteni némi flörtöléssel is, de vigyázzunk! Ő végig a szemedbe néz és még képes az útvonalát is megváltoztatni, csak azért, hogy nézhessen. Nagyrészt ártalmatlanok és csak tetszel nekik, de sosem lehet tudni, jó, ha vigyázunk magunkra.

Mindent megtennék a helyedért

Példaként nagyjából a metró fél kocsija üres, minimum 10-15 ülőhely is akad, de ha arra leszel figyelmes, hogy nagyon csúnyán néz rád valaki, biztosan egy ilyennel van dolgod. Érthetetlen módon szimpatizál az ülőhelyeddel és addig nem mellőzi a rosszalló pillantásokat, amíg le nem szállsz, vagy át nem adod neki a helyed.

És végül…

A „beteg”

Mindenkivel előfordul, hogy megfázik és muszáj buszoznia, hogy elszaladjon egy kis gyógyszerért. Ők is ugyanezt teszik, csak szinte kényszeresen próbálják bizonygatni utastársaiknak, hogy nagyon nagyon betegek. Például tüsszögéssel, a levegőbe köhögéssel, a turhával való játékkal és apró nyögésekkel. Kíváncsi lennék egy tanulmányra, hogy a megfázások hány százaléka ragad így át másokra.

 

 
 

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   
   

  Hirdetés

  Hirdetés