A legcukibb szuperhős

Flash mosolya olyan cuki, hogy villámcsapásként éri az embert.
 
 

A legcukibb szuperhős

Flash mosolya olyan cuki, hogy villámcsapásként éri az embert.
 
 

Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket!

 
 
 
 

A legcukibb szuperhős

Flash mosolya olyan cuki, hogy villámcsapásként éri az embert.

Hogy mi is kell ahhoz, hogy egy film vagy tv sorozat a képernyő elé láncoljon minket? Első sorban kell egy megfelelően felépített történet, kellő izgalom, fordulatok, ármány és szerelem, na meg megnyerő szereplők. Mert ugye nem elhanyagolható, ha a főszereplő színésznőnek jó segge van, igaz srácok? Vagy ha olyan kidolgozott felsőtestű a színész, hogy rajzolni is nehéz lenne tökéletesebbet, ugye csajok? Van, amikor elég egy cuki, bájos, édes mosoly. Tudjátok, az a bizonyos szomszéd srác típus. Nem a legnagyobb macsó a telepen, de azért ha átkopog, mert elfogyott a cukor, akkor szívesen megédesítenénk a...nem csak a kávéját. Ilyen Grant Gustin, alias Barry Allen, a képregény adaptáció Flash sorozat főhőse is. A képek előtt nézzük, ki is Grant Gustin?

1990-ben született az amerikai Norfolkban, színészként és énekesként jegyzik. Már 10 éves korától a színészetnek él, akkoriban még a jó öreg deszkákat koptatta, hisz színházban kezdte a pályafutását. 2010-ben szerepet kapott egy Broadway musicalben, a West Side Storyban. Ezt követően feltűnt néhány sorozatban, így láthattuk a Glee-ben, a 90210-ben, sőt a CSI: Miami Helyszínelőkben is feltűnt egy epizód erejéig. 2014-től pedig Flash/A Villám sorozat főhőse, azaz ő maga Flash. Az ismertséget is ez a sorozat hozta meg számára. 2015-ben két fontos díjat is bezsebelt a sorozatban nyújtott alakításáért. Az egyik a Szaturnusz-díj, mellyel kifejezetten sci-fi, horror, fantasy filmeket és szereplőit díjazzak 1973 óta. Grant megkapta az Áttörő Teljesítmény Díjat, valamint ugyancsak tavaly Teen Choice Awards Előtörő Csillag díját. (Az a huncut, cuki mosoly keveseket hagy hidegen, főleg ha tini lányokról/fiúkról van szó.) Úgy tűnik, érdemes lesz a fiatalemberre odafigyelni, nem kizárt, hogy a következő évtized nagy filmcsillaga van születőben éppen. Az biztos, hogy jelenleg William H. Macy-vel forgat egy mozifilmet.

Míg nem jön az újabb évad Flash, vagy a mozi film, itt van pár kép róla. Hát nem cuki a mosolya?

 

 
 

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   
   

  Hirdetés

  Hirdetés