A dán Tv2 mellett elbújhat a magyar Tv2

Remek reklámvideót készített a dán csatorna.
 
 

A dán Tv2 mellett elbújhat a magyar Tv2

Remek reklámvideót készített a dán csatorna.
 
 

Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket!

 
 
 
 

A dán Tv2 mellett elbújhat a magyar Tv2

Remek reklámvideót készített a dán csatorna.

Nehéz olyan dolgokat találni, amik bennünk, emberekben közösek. Ezért rengetegszer érezhetjük egyedül, elveszettnek magunkat. A hétköznapokban lényegesebbek a különbségek, mint azok a dolgok, amik összekötnek minket.

A dán Tv2 csatorna „All that we share” című videójában egy közös játékra hívott olyan embereket, akik más társadalmi rétegből származnak, más ideológiával, stílussal rendelkeznek, másmilyen korcsoportba tartoznak. A csoportok (és ezáltal a tagjai) egy-egy címkét kapnak, pont úgy, mint ahogy sétálgatunk az utcán és mindenkit megítélünk valamilyennek. Ez alapján voltak például a jól keresők, akik épphogy meg tudnak élni valamiből, az ízig-vérig dánok, a bevándorlók, azok, akikben bízhatunk, és azok, akiket jobb nagy ívben elkerülni.

Minden csoport belép egy fehér keretű négyszögbe. A játékvezető igennel és nemmel megválaszolható kérdéseket tesz fel a résztvevőknek és aki igennel válaszolna a kérdésre, vagy magára ismer, az kilép a négyszögből és szembesülhet azzal, hogy a külsőségek és a társadalmi helyzet ellenére mennyi közös van a különböző négyszögbe tartozó emberekben.

Elgondolkodtató és szívmelengető látvány, érdemes az arcokat, a reakciókat megfigyelni.

A dán Tv2 videója részemről hatalmas piros pontot érdemel. Nemcsak arra hívja fel a figyelmet, hogy törekedjünk kevésbé címkézni társainkat, de megmutatja, hogy nem vagyunk egyedül.

 

 
 

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   
   

  Hirdetés

  Hirdetés