Ejha! Együtt nyaral David Beckham és Elton John

 
 

Ejha! Együtt nyaral David Beckham és Elton John

 
 

Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket!

 
 
 
 

Ejha! Együtt nyaral David Beckham és Elton John

Nem voltak restek eldicsekedni Beckhamék az Instagramon, hogy éppen a legandás brit zenésszel és férjével, David Furnish-sel töltik jól megérdemelt nyaralásukat. Ráadásul nem is akárhol: a francia Riviérán.

Uncle Elton.... We have known each other now for 25 years .. Fun times with each other eltonjohn davidfurnish

1.4m Likes, 4,600 Comments - David Beckham (davidbeckham) on Instagram: "Uncle Elton.... We have known each other now for 25 years .. Fun times with each other eltonjohn..."

Winding down my Summer holiday with these lovely people. victoriabeckham davidbeckham

98.2k Likes, 844 Comments - Elton John (eltonjohn) on Instagram: "Winding down my Summer holiday with these lovely people. victoriabeckham davidbeckham"

Barátságuk egyébként már vagy 25 éve tart, a sztárpár 1999-es esküvőjén is Elton John lett volna a fellépő, de sajnálatos módon szívrohamot kapott. Felépülését követően viszont bepótolták a közös ünneplést, Beckhamék egyik gyerekének keresztelőjén.

 

 
 

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   
   

  Hirdetés

  Hirdetés