Te is beállsz a sorba egy designer darabért?

November 2-től elérhető az ERDEM x H&M kollekció.
 
 

Te is beállsz a sorba egy designer darabért?

November 2-től elérhető az ERDEM x H&M kollekció.
 
 

Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket!

 
 
 
 

Te is beállsz a sorba egy designer darabért?

November 2-től elérhető az ERDEM x H&M kollekció.

Mint, azt már jól megszokhattuk és 2004 óta hagyományossá vált a svéd fast fashion márkánál, a H und M, idén is megörvendezteti a vásárlókat egy dizájner kollekcióval. A sort anno 13 évvel ezelőtt Karl Lagerfeld kezdte, majd szépen sorba, évről-évre olyan nevekkel kollaborált a H&M, mint Versace, Kenzo, Balmain,Lanvin, Jimmy Choo, hogy csak a legnagyobbakat említsük a teljesség igénye nélkül. Idén pedig egy viszonylag fiatal márkára az ERDEM-re esett a svéd divat mogul cég választása. De mit is tudunk ERDEM-ről?

Az ERDEM márkát 2005-ben alapította, a török – kanadai származású Erdem Moralioglu. Az 1977-ben, Montreálban született tervező a Torontó-i egyetemen tanult, majd ezt követően Vivienne Westwood mellett gyakornokoskodott. 2000-tól Londonba járt a Royal Collage of Art-ra, majd ezt követően 2003-tól a márka alapításig Diane Von Fürstenberg-gel dolgozott együtt.

A számos díjat begyűjtő márka védjegye a részletes kézművességgel kidolgozott kísérleti textíliák, és a vibráló színek. Ha eredeti Erdem ruhára vágyik valaki, akkor a világon mindösszesen 170 helyen teheti meg, természetesen a legexkluzívabb áruházakban, mint a Selfridges, Barneys New York, stb. Mi sem nagyobb reklám egy viszonylag új márkának, mint amikor a sztárvilág nagy nevei viselik a kollekció egy-egy darabját. Erdem pedig nem panaszkodhat, hiszem olyan világsztárok viseltek már ruháit, mint Julianne Moore, Sarah Jessica Parker, Linda Evangelista, Cate Blachett és még hosszan sorolhatnánk az A listás sztárokat, akik diktálják napjainkban a divatot.

A kollekcióhoz pedig nem más, mint Baz Lurhmann forgatott kampány filmet, melyből ízelítőt kapunk, hogy miért rohamozhatjuk meg november 2-án a H&M kijelölt üzleteit.

 

 
 

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   
   

  Hirdetés

  Hirdetés