Nagyot kaszált a Universal

Főleg két filmnek köszönhetően.
 
 

Nagyot kaszált a Universal

Főleg két filmnek köszönhetően.
 
 

Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket!

 
 
 
 

Nagyot kaszált a Universal

Főleg két filmnek köszönhetően.
 

Július közepére elérte a 4 milliárd dolláros összbevételt a Universal stúdió, ez 105 éves történetének második ekkora sikere.

Az eredmény jórészt két nagy dobásnak köszönhető: a Halálos iramban 8 1,2 milliárd dollárt termelt (Kínában ez a film lett minden idők legnézettebb mozija), és a Gru 3 is hozza a formáját, jelenleg 732 millió dollárnál tart. A Tom Cruise nevével fémjelzett A múmia 400 millió felé menetel, az Énekelj! 632 millió felett zárt, A sötét ötven árnyalata 382 millió felett teljesített. Szót érdemel két mikroköltségvetésű, de ehhez képest tetemes bevételt hozó produkció is: a Tűnj el! (252 millió) és a Széttörve (278 millió).

A múmia sikere után folytatódik a Universal szörnyfilm-sorozata, a Dark Universe, a következő darab a Frankestein menyasszonya lesz Javier Bardemmel és valószínűleg Angelina Jolie-val a főszerepben.

A következő Valentin napon mutatkozik be A szabadság ötven árnyalata, lezárva a trilógiát, miközben lehetséges, hogy készül egy negyedik rész is. 2019 tavaszán érkezik a Halálos iramban 9, és ugyanezen év nyarán kerül mozikba a tavalyi nagy siker folytatása, A kis kedvencek titkos élete 2.

 

 
 

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   
   

  Hirdetés

  Hirdetés