Nagyestélyi kalauz

Stílus útmutató a báli szezonra.
 
 

Nagyestélyi kalauz

Stílus útmutató a báli szezonra.
 
 

Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket!

 
 
 
 

Nagyestélyi kalauz

Stílus útmutató a báli szezonra.

Még mindig javában tart a báli szezon, ami egyenes maga után vonja a kérdést a hölgyek körében: milyen legyen a nagyestélyi? Mit vegyek fel? A nincs egy göncöm se kijelentés ebben az esetben talán a leghihetőbb, hiszen nyilván nem áll sorban a szekrényben több báli ruha és ne feledkezzünk meg arról sem, hogy ebben az esetben a legnagyobb bűn kétszer felvenni ugyanazt. Az urak most is könnyebb helyzetben vannak, hisz a szmoking, frakk, öltöny meghatározások a meghívók dresscode részében leszűkítik a lehetőségeket.

Szóval van az a bizonyos dresscode megjegyzés a meghívókon, amit tilos figyelmen kívül hagyni. Némi támpontot nyújthat ez, de hogy a megadott kereteken belül milyen ruhát, választunk stílusban és színben az már csak rajtunk múlik. Mint a minden napokban viselt öltözékünkkel, úgy a báli ruhánkkal is egy fajta névjegyet teszünk le az általunk választott ruhával.

Visszafogott? Sokat sejtető? Hagyományos? Feltűnő? Modern? Lássuk mik a lehetőségek!

1. Visszafogott, mely nem azt jelenti, hogy senki szeme nem fog megakadni a viselőjén. Sőt!!! 2. Hagyományos A-Vonalú ruha, melyben minden nő igazi királynőnek érezheti magát. 3. Empire stílusú ruha, mely könnyed, mégis fenséges megjelenést biztosít. 4. Sejtető, mely igazi Femme Fatale-oknak megfelelő választás. 5. Mermaid stílus, azaz a hableány fazon, mellyel a legtöbb elismerést zsebelhetjük be. 6. Kétrészes, mely a fiatalabb korosztálynak a legmegfelelőbb választás. Pimasz mégis elegáns.
 

 
 

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   
   

  Hirdetés

  Hirdetés