Beyoncé is útra kelt

De sajnos hazánkba nem hozza el új show-ját Beyoncé.
 
 

Beyoncé is útra kelt

De sajnos hazánkba nem hozza el új show-ját Beyoncé.
 
 

Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket!

 
 
 
 

Beyoncé is útra kelt

De sajnos hazánkba nem hozza el új show-ját Beyoncé.

2016 minden tekintetben az utazó sztárok évének mondható. Egy ideje úton van és koncertezik Mariah Carey, Janet Jackson, hamarosan útra kell Mr. Bieber is és ne felejtsük augusztusban nem mással, mint Rihanna-val szigetelhetünk.

Pár nappal ezelőtt pedig napjaink egyik legkarizmatikusabb és a zenei élet legmeghatározóbb hölgye, maga Beyoncé is útnak indult a The Formation World Tourral. Bár a koncertek számát tekintve nem grandiózus méretű a turné, hiszen „csak” 41 koncertet ad és sajnos országunkba, illetve közvetlen környékünkre sem érkezik ezzel a koncert show-val. Szóval a nagy többségnek marad a youtube-ra feltöltött videók nézegetése és a várakozás egy esetleges hivatalos koncert dvd megjelenésére.

Az április 27-dikén indult turné a videó megosztó oldalakra felkerült anyagok alapján igazi látvány show, melyet pont annyira fűszerez a Beyoncé-ból áradó erotika és feminizmus, ahogy az elvárható tőle, hisz ő a 21.-dik század Marilyn Monroeja. Beyoncé kegyes volt a rajongóihoz, weboldalán mindig friss képek láthatók az utolsó show-ról, sőt a kulisszák mögé is bepillantást enged. Itt pedig egy viszonylag jó minőségű videó arról, hogy is indul egy majd 2 órás Beyoncé show 2016-ban.

 

 
 

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   
   

  Hirdetés

  Hirdetés