Ünnepi divatkalauz

Midi vs. Maxi. Mindkettő tökéletes választás és jól kihasználható.
 
 

Ünnepi divatkalauz

Midi vs. Maxi. Mindkettő tökéletes választás és jól kihasználható.
 
 

Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket!

 
 
 
 

Ünnepi divatkalauz

Midi vs. Maxi. Mindkettő tökéletes választás és jól kihasználható.

Az évvége közeledtével mindig nagy nyomás van az emberen, hisz nem csak az ünnepi programokat, összejöveteleket kell levezényelni, hanem jól is kell kinézni ezeken. Több alap szempont alapján választjuk azt a ruhát amiben megmutatjuk magunkat, de ezek közül az egyik legfontosabb az elegancia mellett, hogy praktikus, ne csak egyszer hordható darab legyen. Az sem baj hogyha nem közönséges a választott darab, a combokat villantó miniket tegyük félre szilveszterig, szóval különösen igaz a jól ismert közhely: a kevesebb néha több.

Az elegancia és praktikusság mellett további nagyon fontos szempont, ami alapján döntünk a megfelelő out fit mellett: irigykedjenek a kolléganők, a főnök is észre vegyen, meg az a pasi a másik irodából, de azért a többi férfi kolléga ne gondoljon arra, hogy az öltözékünk felhívás keringőre, jól mutasson a közös képen, hogy az összes ismerős irigykedjen amikor facen vagy instán posztoljuk a fotót. Ezek lehetnek a céges bulira kiválasztott ruha követelményei.

Családi ünnepi ebédre vagy vacsorára is illik a kedvenc mackó alsót lecserélni. Ez esetben is az előzőek nagyjából a szempontok ami alapján választani kell ruhát, persze a főnök és cuki pasi a másik irodából nem játszik, ehelyett talán kicsit nehezebb és súlyosabb szempont, hogy egy nagyobb családi vacsorán részt vesz a kritikus anyánk, a konzervatív nagyi, az irigy sógornő, lehet átugrik a pletykás szomszéd csaj és akkor még az anyóst nem is említettem.

Munka és család ma már nem zárja ki egymást, így nem egy vagy kettő alkalomról van szó amikor elbűvölően ellenállhatatlannak és elegánsnak kell lennie az ember lányának. Évvégi prémium ide vagy oda az év legköltségesebb hónapjában nem sokan engedhetik meg maguknak, hogy minden decemberi alkalomra új szettben brillírozzon.

A mindent vivő joker kártya megoldásnak a térd alá érő midi vagy a földig erő maxi szoknya. Ráadásul mindkettő nagyon menő ebben az őszi/téli szezonban, így igazán stílusosak lehetünk mindig, jól variálhatósàguknak köszönhetően pedig mi döntjük el, hogy vampnek, dívának, Lilaakác közi háziasszonynak, fashionisztának öltözünk.

Pulóverrel jól kombinálható mindkettő és a nagyi sem lesz kiakadva.

Válasszunk egy feltűnő színű vagy mintájú maxi szoknyát kombináljuk egy bodyval színben harmonizáló feltűnő ékszerrel és miénk lesz minden tekintet.

Az előző megállapítás igaz akkor is, ha maxi helyett midire esik a választásunk.

Egy csinos blúzzal igazan elegánsak lehetünk.

Bátrabbak tüllt is választhatnak.

Akiknek a ceruza fazon szimpatikusabb.

Lazább eseményekhez bőr kabáttal is viselhetjük.

 

 
 

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   

  Hirdetés

   
   

  Hirdetés

  Hirdetés